Vloerpads

U bevindt zich hier: Home »Assortiment»Vloerpads

P Pad 16 inch - dik - 406 mm

Artikelnummer: 19-80-010
Eenheid: stuk

De P Pad is een unieke vloerpad voor het verwijderen van hardnekkige vervuilingen op harde vloeroppervlakken zonder gebruik te maken van agressieve reinigingsmiddelen. Door de opencellige en ultra fijne structuur van melamine foam, heeft de P Pad een optimale vloercontact waardoor zeer hardnekkig aangehechte vervuiling zoals hakstrepen, oliën, vetten, kalkvlekken en zeepresiduen eenvoudig tot diep in de poriën verwijderd kan worden.
Door het grote reinigend- en vuilabsorberende vermogen is de P Pad bijzonder goed toe te passen voor periodiek vloeronderhoud. Met name antislipvloeren of ruwe/reliëf afgewerkte vloeren zoals bijvoorbeeld in zwembaden, sanitaire ruimten en keukens, wordt het aangehechte en binnengedrongen vuil snel losgemaakt en effectief verwijderd.
Gladheid op de vloer veroorzaakt door methodefouten, opbouw van zeepresiduen of desinfectiemiddelen worden in één moeiteloze handeling met de P Pad eenvoudig verwijderd waardoor de vloer zijn oorspronkelijke uitstraling terug krijgt en weer veilig beloopbaar is.  De P Pad van melamine foam is uw probleemoplosser voor zowel dagelijks als periodiek machinaal vloeronderhoud. Door de nieuwe structuur van deze ‘longlife’ pad gaat deze veel langer mee . Door de langere levensduur is de P Pad nu ook toe te passen op schrobzuigmachines.

Pagina afdrukken
Aan favorieten toevoegen
  Lees ons vernieuwde Privacy Statement!   Lees